Rygestop

Her kan du læse om hvordan hypnoterapi har hjulpet folk til at blive røgfri:

Mand, 55 år - ryger

Det er gået RIGTIG godt siden jeg i starten af november 2012 var hos dig for at blive røgfri. Røgstoppet har været næsten uden problemer – og "genvejstasten" har været en hjælp i processen.

Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Jeg ved dog også at det at man erlægger et beløb for at blive røgfri tvinger beslutningen igennem, man er ikke så tilbøjelig til at udskyde beslutningen et par dage, hvis man pludselig skulle få trang, fordi en sådan udskydelse vil være "spild" af investeringen. Der er ekstra incitament i at have foretaget en investering, som man nødig vil spilde.

Jeg har været 100% røgfri fra jeg forlod konsultationen og jeg har ingen problemer haft med at holde mig røgfri.

Kvinde, 30 år - ryger

Jeg har været fast ryger i 15 år, uden pause, og har prøvet utallige gange at stoppe med at ryge og troede aldrig det ville lykkes. Efter hypnosen hos Sten har jeg været helt røgfri og det har været nemt at stoppe med at ryge. Det var som om hypnosen fik mig til at indse hvor dårlig rygningen var for mig og fik vendt magtbalancen sådan at det var mig og ikke det underbevidste der bestemte, så jeg kunne forholde mig stærk og bekæmpe trangen når den dukkede op. Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve hypnose, da det måske er det der skal til for at ændre nogle vaner som er dårlige for een.

Læs mere om rygestop under ydelser

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk