Personlig udvikling

Her kan du læse om hvordan hypnoterapi har hjulpet følgende problemer indefor personlig udvikling:

Kvinde, 45 år - Ro og afslapning

Jeg havde jeg en rigtig god oplevelse med min første hypnose. Vi fokuserede jo på præsentationer overfor de større forsamlinger på arbejdspladsen, og det har jegikke rigtig haft mulighed for at prøve af.

Til gengæld har jeg haft gode erfaringer med at finde ro i øvelsen med de dybe indåndinger og lade roen fordele sig ud i kroppen. Den har jeg haft stor fornøjelse af.

Uden at vi havde talt om det forinden, så nævnte du under hypnosen, at hvis der var en knude i maven, så skulle den forsvinde, og jeg må indrømme, at jeg i forbindelse med de kaotiske forhold på min tidligere arbejdsplads netop havde haft en knude i maven, og den var helt forsvundet, da jeg gik hjem fra min hypnose-session, og jeg har ikke oplevet den siden.

Kvinde, 45 år - Personlig krise:

”Jeg skylder Sten Svensson en stor tak. Han har med hypnose og samtaleterapi hjulpet mig i en svær personlig krise. Den kombinerede terapi har givet mig indsigter og forståelser for min situation samt forløst ”smerten” i en sådan grad, at familiemedlemmer har bemærket det.”

Læs mere om kriser under ydelser

Kvinde, 43 år - Karriererådgivning/sparring

"Jeg mødte Sten gennem vores fælles netværk og ønskede efterfølgende at gøre brug af ham som karriererådgiver/sparringspartner, da jeg havde hørt om hypnose og gerne ville prøve det.

Jeg har været meget begejstret for Stens rådgivning, som jeg har oplevet som værende meget afklarende, tillidsfuld, kompetent, nærværende, indlevende - og en stor støtte til at nå mine mål. Et element heri har bl.a. været hypnosebehandlinger.

Sten gav mig 2 behandlinger med hypnoterapi, som begge har fjernet hæmmende overbevisninger, og jeg har fået et mere positivt og afklaret syn på min karriereudvikling.

Jeg har fået mod på at gå efter lige præcis det, jeg drømmer om karrieremæssigt, og jeg er sikker på at jeg har potentialet til det – tak for det, Sten!"

Læs mere om job- og karriererådgivning under ydelser

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk