Flyskræk

Her kan du læse om hvordan hypnoterapi har hjulpet til folk har sluppet overvundet flyskrækken:

Kvinde, 29 år – Flyskræk

"Jeg har altid oplevet at have uro og angst i kroppen i tiden op til en flyrejse, hvorfor jeg kontaktede Sten.

Allerede ved den indledende samtale opnåede jeg en større indsigt i de processer der går i gang i mit indre, når jeg skal ud at rejse med fly. Under den efterfølgende hypnose seance berørte vi situationer fra min fortid, som havde tynget mig og som lå til grund for dele af min angst og uro. På trods af de ømtålelige emner vi behandlede under hypnosen, kunne jeg mærke en indre ro og en total afslappende følelse i kroppen – meget behagelig oplevelse.

Efter seancen kunne jeg mærke hvordan min krop var i total balance, hvordan jeg var fuld af god energi og hvordan jeg nu så frem til min rejse, uden en knugende fornemmelse i maven.

Jeg havde en dejlig ferie uden nervøsitet og angst, og selve flyveturen gik meget bedre end først frygtet."

Kvinde - Flyskræk og biluheld

En meget behagelig behandling. Det er svært at vide hvad man skal ind til første gang, så man har altid en masse tanker. Jeg følte mig meget tryg.

Jeg følte egentlig at jeg var vågen – at jeg kunne åbne øjne og snakke, men min krop føltes enorm tung. Følte at jeg var begravet helt ned i stolen. Det var meget fascinerende at ’komme tilbage’ til noget man ikke længere kan huske.

Jeg kan mærke en stor forandring. Jeg var oppe og flyve dagen efter min hypnose og allerede der var alle mine dårlige tanker og skræk væk. Der var lidt uroligheder i luften (ikke mere end på en almindelig dag) og det generede mig slet ikke. Da jeg skulle hjem fra ferie skulle jeg flyve alene – her ville jeg normalt græde, have angst osv, men der var ingenting. Jeg faldt i søvn og var endda oppe og gå i flyveren, som jeg normalt aldrig ville gøre.

Det har hjulpet mig meget – jeg føler også en større ro når jeg kører bil. Har haft et biluheld for 7 år siden og er bange for kørsel såvel som flyvning og også her er der stor forandring.

Kvinde - Flyskræk

Jeg har siden jeg var helt lille været panisk angst for at flyve, og de få gange jeg har været nødt til det, har det været på beroligende medicin og med fingrene godt boret ind i armlænene under hele flyveturen. Jeg har af samme grund måtte sige nej til mange rejser og taget bussen et par dage før, alle veninderne fløj til den samme destination.

Nu stod jeg så for at skulle ud og rejse rigtig langt for første gang og det var en oplevelse jeg ikke havde lyst til at gå glip af. Derfor var jeg villig til at prøve alt for, at komme min angst for at flyve til livs. Så da jeg så din annonce tænkte jeg at det var et forsøg værd, nu hvor ikke en gang psykologer har kunne hjælpe mig af med angsten.

Nu har jeg så endelig været ude og flyve og vil bare fortælle dig at mit valg om at få hypnose til at behandle min flyskræk – er et af de bedste valg jeg nogensinde har truffet.

Læs hele historien her

Læs mere om flyskræk og andre fobier under ydelser

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk