Angst og OCD

Her kan du læse om hvordan hypnoterapi har hjulpet mod angst og OCD:

Kvinde, 28 år - Angst og OCD

Først og fremmest vil jeg lige sige 1000 tak for en rigtig god time hos dig den 16. november. Jeg har allerede haft STOR success med behandlingen. Jeg havde jo en svag grad af OCD, jeg tjekkede vinduer og døre inden jeg gik i seng hver aften, og det har jeg ikke gjort siden jeg var hos dig, plus at jeg i går tog på fisketorvet sammen med min kæreste og kørte elevator 4 gange. Jeg havde ellers ikke kørt i elevator siden ca. 2002, så det er jeg utrolig glad for :)

Næste step er at køre tog, og når det er gjort, hvilket bliver inden for kort tid, så er jeg stort set "angst-fri". Så skal jeg selvfølgelig holde tingene ved lige, så det ikke ophober sig igen, og det er helt sikkert noget jeg vil gøre. Jeg bruger også meget teknikken med vejrtrækningen og min "nødknap"

Efter 2 måneder skrev hun:

Ja, min historie holder stadig :) Jeg kører regelmæssigt i elevator og er stadig helt "OCD-fri"...

Ang. togkørslen, så har jeg ikke fået gjort det endnu, egentlig ikke fordi jeg har undgået det, men jeg har bare ikke skulle køre med det... Men jeg føler ikke angst ved tanken om at køre tog, som jeg ellers gjorde før jeg var hos dig, så det skal nok blive godt :)

Læs mere om angst under ydelser

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk