Personlig udvikling og Eksamensskræk

Jeg har været hos Sten første gang i september, fordi jeg i mange år har haft en eksamens angst som har rakt udover alle grænser og som har forhindret mig i at gennemfører en uddannelse.

Første gang jeg mødte Sten var jeg en bange lille mus, som samtidig var så ked af det og frustreret efter jeg i mange år, både havde prøvet diverse psykologer og andet behandling i forhold til min angst for eksamen. Jeg havde nu samlet mod til at prøve et nyt uddannelses forløb og havde virkelig brug for hjælp.

Efter min første session hos Sten følte jeg mig lettet, som var en stor sten løftet fra mine skulder, det er svært at beskrive, men jeg følte mig virkelig let. Efter dette skete det en masse med mig, jeg var glad som jeg ikke havde været længe, men kunne også få en tude tur uden varsel, derfor valgte jeg også at tage kontakt til Sten igen og bad om en ny session.

Vi havde en lang snak inden vi gik i gang, for at finde frem til hvad det var der lå og blokerede mig, vi arbejdede herefter med nogle forskellige ting blandet med at jeg skulle turde række hånden op i klassen og faktisk sige noget, det har jeg aldrig gjort før.

Da jeg skulle hjem fra Sten, lovede han mig at han nok skulle få mig igennem den eksamen og at jeg måtte skrive til ham i tider hvor jeg havde det svært, frem til eksamen i december. Jeg tog hjem med nyt gå på mod.

Nogen tid efter, skete der noget jeg aldrig har oplevet før, jeg sad i klassen en dag og rakte hånden op, første gang nogle sinde fik jeg ikke rysteture, koldsved og gråd i stemmen. Jeg begyndte at sige noget i gruppe arbejde og følte mig bare glad, fordi jeg turde.

Eksamen kom tættere på og jeg fik stadig en forfærdelig panik angst, hvor jeg græd og bare havde lyst til at opgive det hele. Af sted igen til Sten hvor vi i hypnosen tog mig tilbage til den eksamen, som havde gjort mig så angst. Det var en meget vild oplevelse og slet ikke rar, stakkels Sten blev også helt bekymret på et tidspunkt og spurgte om jeg ville ud af hypnosen, men det ville jeg ikke. Dette var udgangs punkt for min FRI for eksamens angst.

Jeg blev til en ny mig eller dvs. jeg fandt mit gammel jeg, hende jeg var før alt den angst begyndte, som har hindret mig i så meget. Den sidste session jeg fik, var en ”Ro på nerverne” inden eksamen. Den gjorde at jeg slet ikke var nervøs på selve dagen, det rørte mig ikke at skulle til eksamen og jeg var oven ud tilfreds med det 4 tal jeg hev hjem, fordi som min mor så smukt sagde, havde jeg jo fået 12 i hendes øjne, fordi JEG TURDE og havde rykket mig så meget på de 4 hypnose sessioner.

Ikke alle har brug for så meget hypnose som jeg fik, men der var meget der skulle ud af mit system åbenbart. At være i hypnose er en meget speciel oplevelse, fordi man er hele tiden til stede, og kan svare på alt man bliver spurgt om.

Det har været det bedste jeg nogle sinde har gjort for mig selv, som sagt har jeg gået til psykolog i diverse år og betalt rigtig mange penge for det, uden resultater og 4 gange hos Sten og jeg er kureret.

Jeg er blevet meget gladere og det er nemmere for mig at fokusere på mine fag i skolen uden hele tiden at skulle tænke på hvor bange jeg er for eksamen. Sten har min varmeste anbefaling, han er hamrende dygtig til sit fag, men samtidig så human, han er på ingen måde en pengemaskine, men vil bare hjælpe og han vil gå rigtig langt for dig.

Hypnose er det bedste og mest effektive jeg endnu har prøvet. Jeg er blevet gladere som menneske og ved nu at jeg nok skal få min uddannelse efter mange års kamp, så Tak for det Sten Svensson, ville aldrig være nået så langt uden dig.

Tilbage til Artikler

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk