Om hypnoterapi

Hypnoterapi er en behandlingsmetode, som nænsomt og effektivt frigør den energi, som ofte er bundet i gamle traumer, fobier og uafklarede situationer.

Dit ubevidste sind rummer alle de erfaringer og oplevelser, som du nogensinde har gjort dig. Det ubevidste sind er derfor nøglen til løsningen af nogle af de udfordringer, du tumler med i dagligdagen. Ved at tillade en dialog direkte med det ubevidste sind kan man fjerne årsagen til problemet. I stedet for at beskære grenene går direkte til ondets rod og fjerner det.

Du kender fornemmelsen af at være i trance

Terapien bygger på hypnoseteknikker - deraf ordet Hypnoterapi - hvor man i en trancetilstand skaber dialogen med det ubevidste sind. Trance er den situation, som du kender fra tidspunktet lige inden, du falder i søvn, eller lige inden, du vågner op. Nogle genkender den som en tilstand af dagdrømmeri. Nøjagtigt som ved dagdrømmeri så har du i denne tilstand en udvidet bevidsthed. Her har du adgang til både det bevidste og det ubevidste sind.

Sådan opleves terapien

Mange oplever efter en terapi, at de har været fuldt tilstede og kan efterfølgende kommentere de oplevelser, de havde undervejs. Andre oplever, at de bare falder i søvn. Effekten af terapien er den samme uanset.

Terapien former sig som en guidet meditation, som er tilpasset den enkeltes behov og mål med sessionen.

Sparing om dine ønsker

Et terapiforløb starter altid med en samtale, hvor målet med sessionen aftales. På den måde sikrer vi, at det ikke er grenene men roden, vi går i gang med.

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk