Kontakt og Priser

Kontaktinformationer

Hypnohuset
Sten Svensson
Telefon: 20 91 49 00
E-mail: sten@hypnohuset.dk
Jeg forsøger at besvare alle telefonopkald ind imellem hypnose sessionerne i løbet af dagen. Læg derfor en telefonbesked eller send mig en SMS, hvis jeg ikke besvarer dit opkald med det samme.

Adresser

Hillerød
Helsingørsgade 27D
3400 Hillerød
Er beliggende for enden af gågaden og ca. 10 minutter fra stationen.
Indgang gennem porten til nummer 27.
Brug dørklokken på postkassen ved frisøren.

Med toget tager det kun 40 minutter at komme til Hillerød fra København med line E. Mange glæder sig over at kunne reflektere over oplevelserne under behandlingen i fred og ro under togrejsen tilbage.

København
Købmagergade 55. 3. sal
1150 København K

Præstø
Bygvænget 52
4720 Præstø

Tidsbestilling

Du kan reservere tid på mit online booking system. Der kan du nemt se, hvornår der er ledige tider og vælge den, der passer dig bedst i henholdsvis Hillerød eller København. Skriv lidt om, hvad det er for et tema vi skal arbejde i rubrikken ”Skriv kort om, hvad vi skal arbejde med under sessionen”. Det giver mig mulighed for at forberede sessionen bedst muligt.

www.timecenter.com/hypnohuset

Når du har booket en tid vil du automatisk modtage en bekræftelse på e-mail og en reminder på SMS.

Hvis du ønsker en afbuds tid, så vil det nemmeste være at besøge kalenderen regelmæssigt. Har du allerede booket en tid, så har du mulighed for at ændre den til den nye, ledige tid. Det kan dog kun ske indtil 2 dage før den aftalte session.

I begyndelsen af måneden indlægger jeg datoer for de kommende 2 måneder.

www.timecenter.com/hypnohuset

Nyhedsbrev

www.timecenter.com/hypnohuset/regkund/

Her vil jeg forvarsle gode tilbud inden de bliver offentliggjort for en bredere kreds. Du vil få information om bl.a. gratis foredrag og særtilbud, hvis du krydser af i rubrikken ”Jeg ønsker tilbud og informationer fra hypnohuset”, du kan naturligvis altid fravælge den mulighed senere.

Åbningstider

Se de konktre ledige tider i kalenderen: www.timecenter.com/hypnohuset

Priser

I alle behandlinger tages der udgangspunkt i dit særlige behov og terapien målrettes lige præcist til din situation. Enhver session starter med en indledende coaching om din problemstilling som så følges op med selve hypnosen.


På én behandling kan vi ændre tankemønstre (f.eks. perfektionisme, ”tvangstanker” eller eksamensangst) eller fjerne forbier som f.eks. flyskræk, angst for højder, for edderkopper, for hunde, for at køre på motorveje osv.

Pris: 1250kr for første behandling, 990kr for efterfølgende


På tre behandlinger kan vi typisk bearbejde negative tanker, reducere stress, gøre dig røgfri eller bearbejde uforløste følelser (f.eks vrede, svigt, jalousi eller tristhed)

Pris: kr. 2750,- for et klippekort med 3 behandlinger – du sparer kr. 480,- eller 15% i forhold til normal prisen for én behandling.


På fem behandlinger kan vi typisk gennemføre et forløb, der giver dit selvværd en væsentligt løft eller reducerer stress og depression effektivt. Forløbet indeholder bearbejdning af konkrete problemstillinger, ”oprydning” i gamle tanker samt ændring af gamle vanemønster.

Pris: kr. 3900,- for et klippekort med 5 behandlinger – du sparer kr. 1310:- eller 25 % i forhold til prisen for én behandling.


Indehavere af veterankort får 40% rabat.
Har du ikke fået det officielt - så kom alligevel.


Betaling

Alle behandlinger betales kontant ved sessionens start. Ønsker du at købe et klippekort betales 50 % ved den første session og resten fordeles ligeligt over de følgende sessioner. Hvis et aftalt forløb afbrydes vil de gennemførte behandlinger blive afregnet til normalpris.

Alle priser er inkl. moms

Afbestilling

Bliver du forhindret i at overholde vores aftale, skal du melde afbud senest kl. 12.00 dagen før. For aflysning efter det tidspunkt opkræves et fuldt honorar.
Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: mail: sten@hypnohuset.dk