Hypnose og spiritualitet

Mange oplever en stigende interesse for spirituelle emner og en del føler måske ligefrem, at de er på en spirituel udviklingsrejse. Hypnose er et godt værktøj til at støtte din personlige og spirituelle udvikling.

Under hypnose oplever mange en kraftig healing, hvilket jo betyder, at der sker energiarbejde undervejs i behandlingen. Vel og mærke ikke fra hypnoterapeutens side.

Det er helt almindeligt, at man under en session får indsigter og svar på spørgsmål, man selv har tumlet med. Det kan være svar fra det ubevidste sind – men det kan også være en besked fra guider, mestre og andre fra den anden side.

Nogle klienter er meget visuelle og ser deres skytsengle, mestre og andre, som giver dem budskaber direkte. Andre klienter mærker tydeligt energierne fra de sammen.

I Liv – mellem – liv sessioner kommer man til stedet, som man kommer til efter den fysiske død her på jorden. Det er en meget smuk og stærk oplevelse for de fleste. Det er her man kan få svar på nogle af livets store spørgsmål og man kan gense sin sjælegruppe.

Sten Svensson er uddannet ”Liv-mellem-Liv” terapeut. Herudover har han selv oplevet at komme på en spændende og berigende spirituelle udviklingsrejse. Den rejse og erfaringer sætter ham i stand til at forstå, hvor du er på din rejse.

Sten Svensson afholder gratis foredrag om hypnose og spiritualitet, hvor han bl.a præsentere hvordan karmiske forhold kan påvirke vores liv og hvordan man kan opløse sådanne forhold. Se mere under foredrag

Tilbage til Artikler

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk