Hypnose og depression

Depression er en forfærdelig lidelse for den, der er ramt og for de pårørende til én, der er ramt. Det værste er måske nok den trøstesløse behandling, som mange stilles i udsigt – piller. En behandling med fysiske bivirkninger, som f. eks vægtforøgelse, der kan fjerne den sidste rest af selvværd for mange.

Hypnose er et godt værktøj til at gå bagom depressionen, systematisk bearbejde og endeligt fjerne årsagerne til den. Et forløb med Sten Svensson er helhedsorienteret – det omhandler også kostens betydning, afslapningsøvelser, Chi Gong, vejen at finde sig selv igen, mål for fremtiden.

Et forløb erstatter ikke professionel behandling i det traditionelle sundhedssystem. Men vejen til at kunne slippe pillerne og igen tage ansvar for sit liv forkortes betydeligt. 4 – 5 behandlinger sætter et godt skub i udviklingen – og en efterfølgende behandling om måneden i yderligere 5 – 6 måneder vil ofte sætte den selvhelbredende proces godt i gang.

Sten Svensson afholder gratis foredrag om hypnose og depression, hvor han sammen med en kollega giver erfaringer og gode fra behandlinger af depressive videre. Se mere under foredag

Tilbage til Artikler

Hypnohuset - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Telefon: 20 91 49 00 - E-mail: sten@hypnohuset.dk